Project Description

Nega telesa

Nego zahteva tudi koža telesa. V našem kozmetičnem salonu vam nudimo negovalne postopke za telo z
visoko kvalitetnimi profesionalnimi kozmetičnimi proizvodi.
Nudimo samostojne storitve ali pakete za nego telesa, ki vsebujejo več kombinacij za želeni učinek.

ČISTILNI PILING

Piling je osnovni izdelek za nego kože. Z njim odstranimo odmrle celice vrhnjice, s tem kožo poživimo, koža postane prekrvavljena in gladka. Aktivnim sestavinam krem in losjonov v nadaljevanju nege omogočamo prodiranje v globlje plasti kože.

 20 min

ULTRAZVOK

  • Ultrazvočna terapija frekvence 3 MHz
  • Učinkovita terapija proti celulitu in obraznim gubam
  • Možnost vtiranja krem in preparatov globlje v kožo

Ultrazvočno valovanje je zaradi svojih dveh učinkov, ki jih ima na tkiva (mehanični in termični) zelo uspešno pri terapiji mnogih patologij živčno mišičnega sistema. Zaradi njiju se pojavi lokalno povišanje temperature, kot odgovor na to pa se poveča tudi pretok čez obravnavano področje, kar pripomore k boljši mikroklimi prizadetega področja in tako privede do boljšega celjenja. Frekvenca 3 MHz je najučinkovitejša v povrhnjih slojih tkiv. To je predvsem pomembno za tiste, ki se ukvarjamo s patologijo kože in podkožja – kozmetiki. Posebej je priporočljiv za terapijo napredovalih stopenj celulita. Na lokalnem nivoju uspešno odpravlja »jahalne hlače.«

30 min

NEGA Z ALGAMI

Obloge z algami so učinkovite pri preoblikovanju telesa, zmanjševanju celulita, bolečih mišicah ter pri negi poškodovane in izsušene kože. Oblogo z algami izvajamo s pilingom telesa. Priporočamo jo vsem, ki želijo očistiti telo, ga oskrbeti z minerali, vitamini in mikroelementi, ga negovati in oblikovati. Obloga je nepogrešljiva pri postopkih za zmanjševanje telesne teže, proticelulitnih programih, sicer pa je primerna tudi za dobro počutje in relaksacijo.

noge delno 60 min ali celo telo 90 min

PROTICELULITNA NEGA CHOLLEY

Proticelulitna maska Cholley je fitobiološka maska ​​za profesionalno terapijo. Uporabljamo jo pri celulitu od prve do tretje stopnje. Zmanjšuje zlepljena, vlaknasta tkiva v podkožju in izboljša mišični tonus. Lipolitično delovanje maske vpliva na mehčanje in zmanjšanje celulitnih vozličev, kar daje koži čvrsto in skladno teksturo. Zraven lipolitičnega in keratolitičnega delovanja vpliva na zmanjšanje kopičenja vode in toksinov v tkivu (diuretično delovanje). Izboljša trdnost in elastičnost tkiv, koža postane bolj gladka in zmanjša učinek “pomarančne lupine.”

60 ali 90 min

Kontakt

Naročilo storitve