Project Description

Nega obraza

HITRA NEGA

Krajša osvežilna nega obraza z izbrano kozmetično linijo CHOLLEY. Kožo poživi in intenzivno navlaži. Z dodatkom encimskega pilinga in vlažilne maske.

 30 min / brez globinskega čiščenja in oblikovanja obrvi.

VITAMINSKA NEGA OBRAZA

Osnovna nega obraza, za vse tipe kože. S svojimi učinkovinami kožo obnovi, poživi, regenerira, razstruplja, intenzivno navlaži in zaščiti. Koža bo po negi vitalna, mehka, sveža in bolj odporna na okoljske vplive.

60 min z oblikovanjem obrvi in masažo obraza.

AHA NEGA

AHA kisline uporabljamo za kožo poškodovano od sonca, suho kožo, nego aknaste kože ter pri zmanjševanju pigmentnih nepravilnosti. Alfa hidroksi kisline odstranijo odmrlo povrhnjo plast celic, kožo očistijo, izboljšajo nivo vlažnosti v koži, delujejo kot organski piling, vplivajo na regeneracijo ter izboljšajo tonus kože.

40 min /brez oblikovanja obrvi in masaže obraza.

GLOBINSKO ČIŠČENJE

Zajema površinsko čiščenje kože, odstranjevanje odmrlih celic (piling), globinsko čiščenje, uporabo visoke frekvence, nanos ustrezne ampule, pomirjanje kože z  izbiro maske za vaš tip kože ter nanos kreme.

60 min /brez oblikovanja obrvi in masaže obraza.

GLOBINSKI PILING

Primerna izbira za mastno kožo z razširjenimi porami, komedoni, aknami ter problematično suho ali občutljivo kožo. Prednost: atravmatičnost postopka (neinvaziven postopek brez možnih poškodb, brez stiskanja), oža pore, zmanjša vnetna področja na obrazu, kožo očisti in ji povrne sijaj. Rezultat nege je gladka povrhnjica.

60 – 80 min /brez oblikovanja obrvi in masaže obraza.

KLASIČNA NEGA OBRAZA

Namen klasične nege obraza je preprečevanje staranja kože, odpravljanje nepravilnih linij na obrazu, uravnavanje vlage v koži, povečanje tonusa kože. Kožo globinsko očistimo, obenem pa dosežemo, da je koža na obrazu nahranjena, elastična in napeta, ter odpornejša na zunanje vplive. Z nego koži povrnemo zdrav in mladosten sijaj, izboljša se gladkost kože. Nega vsebuje: površinsko čiščenje, piling (izberemo glede na tip in stanje kože), globinsko čiščenje, nanos ampule z aktivnimi sestavinami, uporabo visoke frekvence, masažo obraza, vratu in dekolteja s kvalitetnimi kremami in olji, oblikovanje obrvi, ustrezno masko (področje obraza, vratu in dekolteja) ter zaščitno kremo.

90 min /z oblikovanjem obrvi ter masažo obraza, vratu in dekolteja.

NEGA S PEPTIDNO MASKO

Revolucionarna razkošna nega obraza proti staranju kože. Prestižna nega za regeneracijo in aktiviranje kožnih celic. Koži daje mladosten videz, izboljša čvrstost, odpravi pigmentne nepravilnosti in zmanjšuje rdečino – vpliva na čvrstost kapilar (teleangiektazije). Aktivira se s toploto kože, nato začne hladiti. Ima velik kozmetični učinek zaradi vsebnosti peptidov, kolagena in kamilice. Učinek vlaženja, ki ga zagotavlja, je 5-krat večji od vlažilnih krem in drugih mask. Povečuje količino vode v epidermisu in odstranjuje maščobe iz kože. Epidermis je zaradi tega veliko bolj elastičen in ima lepši lesk. Pospešuje prodor aktivnih snovi v kožo.

70 min /z oblikovanjem obrvi ter masažo obraza, vratu in dekolteja

Ostali postopki

OBLIKOVANJE OBRVI

Z obrvmi jasno izražamo čustvena stanja: veselje, začudenje, jezo in drugo. Gre za poudarjanje lepote obraza, urejene obrvi lahko optično odprejo veko – oko  ali celo ustvarijo videz  »liftinga«. Temelj komunikacije je oko, zato je pomembno, da so obrvi pravilno oblikovane – glede na obliko obraza. S tem dosežemo efekt odprtega očesa, obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Pri oblikovanju obrvi upoštevamo naravno obliko obrvi ter pravilo zlatega reza.

 5/10/15 min /odvisno od stanja.

BARVANJE OBRVI, TREPALNIC

Barvanje obrvi/trepalnic pripomore k videzu bolj poudarjenih obrvi/trepalnic, obrvi/trepalnice so videti gostejše. Barva je na obrveh/trepalnicah obstojna od tri do štiri tedne.

 10 – 20 min

Kontakt

Naročilo storitve